Skip to content Skip to footer

Elbiler, der udstråler luksus

Der er ingen tvivl om at elbiler er i fremgang. De er gode for miljøet, og så er de ofte også mere økonomiske i drift end biler med benzin- eller dieselmotorer. Men når det kommer til at udstråle luksus, så er det ikke alle elbiler, der er lige luksuriøse. Hvis du drømmer om en elbil, der virkelig udstråler luksus, så er her to nogle bud på, hvilke biler du skal kigge efter.

Mercedes-Benz EQS

Mercedes påstår selv, at deres elbil EQS er verdens mest avancerede bil. Ikke bare mest avancerede elbil, men den mest avancerede bil nogensinde skabt. EQS er en lækker og stilfuld bil, der samtidig har et højt udstyrsniveau. Mange har beskrevet det at køre i en Mercedes EQS som at svæve på en lydløs sky. Den er simpelthen bare en lækker elbil. Prisen er selvfølgelig også derop ad. For en Mercedes EQS starter fra den lette sum af 1,1 millioner danske kroner og det er vel og mærke før ekstraudstyr. Har du råd til sådan en bil, så kan vi kun varmt anbefale dig at investere i den!

Tesla Model S

Mange har nok en Tesla Model S. Det er en af verdens mest solgte elbiler. Det er ikke for ingenting, at den er en af de mest solgte. Tesla Model S er en lækker elbil, der udstråler luksus. Tesla er en af de elbiler, der har været længst på markedet, og det kan man se, for det er en af de elbiler, der har udviklet sig mest. Tesla Model S er i dag en af de bedste elbiler på markedet. Du kan købe den med en lang række af ekstraudstyr. Man kan få den med fuld automatisk fartpilot, som er et ekstra sikkerhedsudstyr, der gør at bilen kører automatisk, hvis du ikke selv har lyst. Prisen for Tesla Model S starter fra 690.000 danske kroner, og det er før ekstraudstyr.

Hvilken skal du vælge?

Hvis du har råd til det, så er det helt sikkert en Mercedes EQS. Det er bare den bil, der udstråler mest luksus. Men hvis du ikke har råd til det, så er en Tesla Model S også en lækker bil. Den udstråler også luksus. Det er bare lidt sværere at se, fordi den er mere populær, og derfor også mere almindelig.

Konklusion

Hvis du går efter luksus, så er der ingen tvivl om, at en Mercedes EQS er den bedste luksusbil. Den er lækker indeni, udenpå og den har en masse fede funktioner. Men hvis du vil have en lækker elbil, men uden det tilhørende prismærke, så er en Tesla Model S også en rigtig god bil.